06.05.2019

KUŞADASI ESNAFLARI’NDAN MESLEK LİSESİ ATATÜRK KÖŞESİNE DESTEK

Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atatürk köşesibugün törenle açıldı.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın da (KESO) katkıverdiği Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atatürk köşesi KuşadasıKaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim KuruluBaşkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman vedavetlilerin katıldığı bir törenle açıldı. Konuyla ilgili olarak Keso YönetimKurulu Başkanı Ahmet Çalım “Odamız ile lisemiz arasında her zaman güçlü bir bağmevcuttur. Meslek lisesi esnaflarımızın birçok dalında alt yapıdançocuklarımızı yetiştiriyor. Lise müdürümüz Abdullah Yavuz beyden Atatürk köşesiiçin destek talebi gelince hiç tereddüt etmeden yönetimce esnafımız adına kabulettik. Atamız için hazırlanmış bu bölüme destek veren ve emeği geçen herkeseteşekkür ederim” dedi.

KUŞADASI ESNAFLARI’NDAN MESLEK LİSESİ ATATÜRK KÖŞESİNE DESTEK