04.07.2019

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR

Kuşadası esnaf ve sanatkarlar odası (KESO) üyelerininçocukları için eğitim seferberliğine devam ediyor.

Kuşadası esnaf ve sanatkarlar odası sadece esnaf üyelerinedeğil ailelerine de katkı vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene esnafların5,6,7 ve 8. sınıfta okuyan çocuk ve torunlarına Temmuz ayından itibaren ücretsizmatematik kursu veren KESO bu yılda Matematik ve İngilizce kursu vermeye devamedecek. Konuyla ilgili olarak KESO yönetim kurulu başkanı Ahmet Çalım “sadeceüyelerimize değil ailelerine de oda imkanlarımızdan faydalanmalarını sağlamayaçalışıyoruz. Öncelikle üyelerimizin çocuk ve torunlarına eğitimlerinde katkısağlamak için geçtiğimiz yıl matematik kursu başlatmıştık, bu yıl İngilizcekursunuda ekleyerek Temmuz ayından itibaren eğitimlerimize devam edeceğiz. İlerleyengünlerde bu kurslarımızın çeşitliliğini arttıracağız. Çocuklar hepimizinçocukları, onlar bu ülkenin geleceği ve eğitimlerine bir katkımız olacaksa nemutlu bizlere” dedi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR