DUYURU ve ETKİNLİK DETAYI

16.07.2018

KESO KART HİZMETE GİRDİ

Kuşadası esnaf sanatkarlar odası (KESO) üyelerine indirimlerden de faydalanabilecekleri üye indirim kartını devreye soktu.

Kuşadası’nda yerelde ilk kez uygulanacak olan indirim karttan Kuşadası esnaf odasına kayıtlı yaklaşık 2400 üye faydalanacak. Eğitimden sağlığa, akaryakıttan restoranlara, alışverişten sanayi işlerine kadar birçok anlaşmalı iş yerinden %20 ye var indirimler sadece esnaf odası üyeleri için geçerli olacak.

Konuyla ilgili olarak KESO yönetim kurulu Başkanı Ahmet Çalım “Uygulamaya koyduğumuz indirim kart sayesinde üyelerimiz birçok iş yerinde ki indirimlerden faydalanarak odamıza ödemiş oldukları aidat tutarlarının karşılamış olabilecekler. Ayrıca bu kart sayesinde esnaflarımız birbirlerinden alışveriş yaparak esnaf dayanışması da sergilemiş olacaklar” dedi.